logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Vítame Vás na našom webe :: Üdvözöljük honlapunkon :: Willkommen auf unserer Webseite :: Welcome to our site :: TEMETŐ UTCAI SPORT KLUB

XXI. TUSK Memoriál
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

Szeptember 11.-én már 21.alkalommal rendeztük mega z évi megemlékezésünket a már hagymánynak számító „Memoriálunkat“. A helyzethez képest elég szép számban összejöttünk.

A megemlékezési szombat délután Fülöp Laszló nyitotta meg egy pár felidézö gondolattal volt focitársainkról. Majd városi képviselönönk Jégh Izabella méltatta összefogásunkat és kitartásunkat minden féle idöben és helyzetben.

A megnyitó beszédek után kétszer 30 erces focira került sor a TUSK fehér és piros csapatai közt. A sport után ebédre és frissítöre voltak meghívva a jelenlévö TUSK-osok, barátok, családtagok.

Foci:

Piros csapat – Fehér csapat 5:1 (4:1)

Gólok: Fülöp Péter 3x, Kudlicska Simon, Nemec Rudolf ill.: Kudlicska Róbert

Pirosak: Fülöp László – Henyig maroš, Nemec Rudolf, Linka Jenö – Kudlicska Simon – Fülöp Péter
cserék: Mónosi Tibor, Prikler Péter

Fehérek: Ferencz Árpád – Mészáros Róbert, Kudlicska Róbert, Kovács Ladislav – Duránszky Robert – id. Csöllei Attila
cseréltek: Madács Gabriel, Szelepcsényi Štefan

Posledná úprava Piatok, 24 September 2021 04:31
Čítať celý článok...
 
VIII. Feketenyéki kupa
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

   Július 31.-én, pontosan 10 évvel a feketenyéki tornagyözelmünk évfordulóján ismét meghivást kaptunk Csady Zsuzsa polgármesterasszonytól egy kellemes szombat délutáni bulira. A buli egyik programpontja a kispályás torna, ami lényegében a mi föprogramunk volt.

   Mint rendes Püspökiek, most is késtünk, ezért az elsö elödöntö már javában zajlott mikor a feketenyéki focipályára érkeztünk. Köszöntöttük a polgármesterasszonyt és Erzsinket, aztán az öltözöbe vonultunk. Eközben az elsö meccs A hazai öregfiúk és a galántai rendörök között véget is ért. A döntöbe a hazai öregek jutottak. Nekünk elenfélül a hazai tüzojtók jutottak. Szoros mérközésen Kudli és Atika góljaival bejutottunk a döntöbe.

   A harmadik helyet büntetök után a rendörök szerezték meg.
A döntö izgalmas párharcot hozott. A hazaiak gyors gólokkal már 2:0-ra vezettek, ám csapatunk megemberelte magát és Stefi 3 góljával megfordítottuk az eredményt.

   Úgy, ahogy 10 évvel ezelött, most is diadalmaskodni tudtunk. Köszönjük Ozsvald Erzsébetnek és Csady Zsuzsának a vendéglátást.

Posledná úprava Piatok, 24 September 2021 04:31
Čítať celý článok...
 
TUSK Memoriál 2020
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

     Idén, ebben a kaotikus idöszakban is sikerült megemlékezni volt csapattársainkról Rajna Tiborról és Foglszinger Zoltánról és május helyett szeptember 5.-én rendeztük mag az évente szokásos emlék-focit és szombatot.
     A vírusra és az erre vonatkozó kormányrendeleteknek megfelelöen most zártkörü mintegy 50 fös baráti és családi körrel emlékeztünk, kizárólag meghívott vendégekkel.
     A Memoriálra elfogadta meghívásunkat Pék Zoltán Pozsonypüspöki polgármestere és Ožvald Erzsébet Pozsony megye alelnöke is.
    Fülöp László megnyitója után a polgármester és az alelnökasszony is mondott pár buzdító és köszönö szót, majd a futbalmérközésre került sor. A pályán a TUSK polgári társaság játékosai piros illetve fehér csapatra oszlottak, és kétszer 30 perces meccs után az 5:5-ös döntetlennel tértek jól megérdemelt fdissítöjükhöz.
    A csapat a meghívottakat ebédel és frissítövel, valamint a nöi sereg által készített sós és édes finomságokkal vendégelte meg.
    A kivételes helyzet ellenére jól szórakoztunk.

   Tento rok, trošku oneskorene 5.septembra sme organizovali tradičný TUSK Memoriál. Vzhľadom na situáciu vo svete aj na Slovensku sme to urobili len v úzkom kruhu, ako uzavretú spločnosť, no medzi pozvanými sme mohli nájsť Podpredsedníčku BSK Alžbetu Ožvaldovú a starostu Podunajských Biskupíc Zoltána Péka.
   Memoriál sme pripomenuli tradične futbalom, obedom a občerstvením. Ďakujem za pomoc a účasť každému.

Posledná úprava Nedeľa, 28 Február 2021 08:56
Čítať celý článok...