logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Vítame Vás na našom webe :: Üdvözöljük honlapunkon :: Willkommen auf unserer Webseite :: Welcome to our site :: TEMETŐ UTCAI SPORT KLUB

Ünnepeltünk ... a Meszo 50-esét
Aktuality

     Szeptember 1.-én megünnepeltük Mészáros Róbert csapattársunk 50. születésnapját. Az ünnepségen a családtagok mellett részt vett az egész TUSK csapat is feleségekkel, barátnökkel, partnerekkel együtt.
     Az esti szórakozást Kikuš nyitotta meg édesapja jellemzésével és köszönetet mondott a család nevében az 50 év munkájáér.
     A másik köszöntöt a barátok és a csapat nevében Árpi mondta, majd Meszo meghívta a gyülekezetet az ünnepi asztalhoz, bárasztalhoz és nem utolsó sorban a táncparkettra.
     Az ünnepség a hajnali órákban végzödött ... volna, ha a TUSK focistái még a reggeli foci után nem mentek volna vissza a Vetvár kútúrházba.
     Meszo Isten éltessen !

A baráti TUSK-os köszöntö MESZO50 (*.pdf olvasó szükséges hozzá)

Posledná úprava Streda, 19 September 2018 10:58
 
Balatonfüred 2018
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

Augusztus utolsó hosszúhétvégéjét a Balaton partján, Balatonfüreden töltötte csapatunk 24 fös része. Pénteken fél 10-kor indultunk útnak Pali soförünkel a Szentháromság térröl , Pozsonypüspökiröl, hogy még javában kihasználhassuk a péntek délutáni balaton vizét.
Így is lett. Zászlónkal az autóbusz ablakában vittük hírünket az Annabella szállóba, ahol gyorsan elfoglaltuk a 13 szobát, megbeszéltük Mezö Béla sporival a szombati fociprogramot, lekezeltünk a Hviezdás püspökiekkel Kovács Jancsival és Tomival, majd sipirc a Balaton. A víz 28-29 fokos volt, fantasztikus. Néhányen a szálloda medencéjeit is kipróbálták, majd vacsora után a borok utcájában kóstoltuk a szölölét.
Szombaton Anikó fogadott a mecs színhelyén, ahol kispályás de magasszínvonalú focit követtünk el a Balatoni mentösökkel. Az eredmény lejjebb. Majd Attila átvette a "Szmöre" kupát, amelyet Kovács Jani barátunk emlékére alapított felesége. Ezután magyaros lecsó János kedvenc helyén a "Garázsnál". Ettünk-ittunk szórakoztunk új füredi barátainkal ... köszönjük Anikó.
Délután még sokan kihasználták a kellemes nyárutói idöjárást és a meleg Balatoni vizet egy kis csobbanásra, majd este megittuk a borutca maradék borát.
     Reggel a hideg (10 fok) aztán hazautasított. Csupán ebédre álltunk meg a vámosszabadi Vidra csárdában, majd kora délután ismét a püspöki fötéren találtuk magunkat.
     Fáradtan, de élményekkel teli tértünk haza.
     Köszönet mindenkinek.
     Focistának, szurkolónak, feleségnek, barátnönek, Maťonak, Pali soförnek, Anikónak, Mezö sporinak és a Füredi mentösöknek a fantasztikus hétvégéért. FOTÓK

Posledná úprava Piatok, 14 September 2018 10:04
Čítať celý článok...
 
Meszo 50-es focija.
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

     Egyik törzsemberünk, Mészáros Róbert augusztus 13.-án töltötte be a félszázadik életévét.
Ezalkalomból megelözve a szeptember 1.-én leendö ünnepséget, megtartottuk az ilyenkor szokásos 50-es focit. Külömbség csak annyi volt , hogy foci elött-után fogyasztottunk az ünnepelt egésségére.

Meszo csapat - Ellenség     7:8

M.Cs. : Rigó Benö - Mészáros Róbert, Mónosi Tibor, Fülöp Péter, Mester Krisztián, Danis László, Madács Gabriel

Az ellenség: Ferencz Árpád - Kovács Ladislav, Salay Ján, Fülöp László, Kudlicska Róbert, König Roman

Posledná úprava Streda, 22 August 2018 07:46