logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Vítame Vás na našom webe :: Üdvözöljük honlapunkon :: Willkommen auf unserer Webseite :: Welcome to our site :: TEMETŐ UTCAI SPORT KLUB

XIX. ročník s gulášom v tanieri
Aktuality

     Ani XIX. ročník súťaže vo varení guláša nezaobíšlo bez našej účasti. Účasti mužstva TUSK Podunajské Biskupice.
     Tak ako obvykle aj tentoraz sme sa pripravovali na to od stredajšieho tréningu. Vo štvrtok sme nakúpili čo sme mali ... alebo čo sme nemali. V piatok večer u Petra Fülöpa sme očistili cibuľu a posekali mäso.
     Aj tento rok sme varili z 25 kíl hovädzieho mäsa, no neboli sme takí úspešní ako vlani. Držkový perkelt sme varili z 20 kíl držiek a šiestich bravčových kolien.
     Jediný úspech popri dobre strávenej sobote sme získali ako inak oblečením. Tento raz tretie miesto za najlepšie oblečené mužstvo.

FOTKY z akcie. Link na VIDEO z akcie najdete na pravej strane po klikknutí.

     Niektoré družstvá sa tejto súťaže zúčastňujú už od jej začiatku. „Táto akcia nás spája a utužujeme kolektív. Varíme klasicky veľký kotol hovädzieho guláša a potom držkový perkelt. Chystali sme sa už celý týždeň, najprv pri posedeniach po futbale, včera večer sme už krájali cibuľu a mäso a dnes od rána každý krájal papriky, paradajky, zemiaky a cesnak,“ priblížil prípravy na varenie guláša za OZ TUSK Róbert Mészáros.

Čítať celý článok...
 
Ünnepeltünk ... a Meszo 50-esét
Aktuality

     Szeptember 1.-én megünnepeltük Mészáros Róbert csapattársunk 50. születésnapját. Az ünnepségen a családtagok mellett részt vett az egész TUSK csapat is feleségekkel, barátnökkel, partnerekkel együtt.
     Az esti szórakozást Kikuš nyitotta meg édesapja jellemzésével és köszönetet mondott a család nevében az 50 év munkájáér.
     A másik köszöntöt a barátok és a csapat nevében Árpi mondta, majd Meszo meghívta a gyülekezetet az ünnepi asztalhoz, bárasztalhoz és nem utolsó sorban a táncparkettra.
     Az ünnepség a hajnali órákban végzödött ... volna, ha a TUSK focistái még a reggeli foci után nem mentek volna vissza a Vetvár kútúrházba.
     Meszo Isten éltessen !

A baráti TUSK-os köszöntö MESZO50 (*.pdf olvasó szükséges hozzá)

Posledná úprava Streda, 19 September 2018 10:58
 
Balatonfüred 2018
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

Augusztus utolsó hosszúhétvégéjét a Balaton partján, Balatonfüreden töltötte csapatunk 24 fös része. Pénteken fél 10-kor indultunk útnak Pali soförünkel a Szentháromság térröl , Pozsonypüspökiröl, hogy még javában kihasználhassuk a péntek délutáni balaton vizét.
Így is lett. Zászlónkal az autóbusz ablakában vittük hírünket az Annabella szállóba, ahol gyorsan elfoglaltuk a 13 szobát, megbeszéltük Mezö Béla sporival a szombati fociprogramot, lekezeltünk a Hviezdás püspökiekkel Kovács Jancsival és Tomival, majd sipirc a Balaton. A víz 28-29 fokos volt, fantasztikus. Néhányen a szálloda medencéjeit is kipróbálták, majd vacsora után a borok utcájában kóstoltuk a szölölét.
Szombaton Anikó fogadott a mecs színhelyén, ahol kispályás de magasszínvonalú focit követtünk el a Balatoni mentösökkel. Az eredmény lejjebb. Majd Attila átvette a "Szmöre" kupát, amelyet Kovács Jani barátunk emlékére alapított felesége. Ezután magyaros lecsó János kedvenc helyén a "Garázsnál". Ettünk-ittunk szórakoztunk új füredi barátainkal ... köszönjük Anikó.
Délután még sokan kihasználták a kellemes nyárutói idöjárást és a meleg Balatoni vizet egy kis csobbanásra, majd este megittuk a borutca maradék borát.
     Reggel a hideg (10 fok) aztán hazautasított. Csupán ebédre álltunk meg a vámosszabadi Vidra csárdában, majd kora délután ismét a püspöki fötéren találtuk magunkat.
     Fáradtan, de élményekkel teli tértünk haza.
     Köszönet mindenkinek.
     Focistának, szurkolónak, feleségnek, barátnönek, Maťonak, Pali soförnek, Anikónak, Mezö sporinak és a Füredi mentösöknek a fantasztikus hétvégéért. FOTÓK

Posledná úprava Piatok, 14 September 2018 10:04
Čítať celý článok...