logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Vítame Vás na našom webe :: Üdvözöljük honlapunkon :: Willkommen auf unserer Webseite :: Welcome to our site :: TEMETŐ UTCAI SPORT KLUB

Gulyás gyözelem 2021
Aktuality

   Szeptember 18.án a szokásos módon részt vettünk a pozsonypüspöki gulyásversenyen, újfent „Ulička Chuti“ nevü rendezvényen. A versenyen több mint 20 fözni vágyó és gyözelemre szomjazó csapat vett részt. Természetesen mi is, mint minden alkalommal.

   Ismét jól éreztük magunkat, de most történelmet írtunk. Elöször lettünk GYÖZTESEK !!! Köszönet mindenkinek aki részt vett az elökészítésben és örülünk, hogy megint ilyen szép számmal látogattak meg barátaink, ismeröseink és családtagjaink.

Akik a GYÖZELMi zenekarban játszottak és a sikert elökészítették:

Mészáros Róbert – csapatvezetö
Ferencz Árpád – gulyás-szakács
Madács Gabrial – gulyás-kukta
Fülöp Péter – pacal-szakács
Prikler Péter – pacal-kukta
id.Csöllei Attila – krumpli és kenyér
Kovács László – krumpli és keverem-kavarom
Szelepcsényi Pista – paprika és foghagyma
Nemec Rudolf – paradicsom és foghagyma
ifj. Csöllei Attila – minden hangszernél segített

... akik biztattak: Móni, Monika, Klári, Brigi, Zsuzsi, Laura, Kika, Zsuzsika, Margit, Kudli, András, Kristian, Krisztián, Erik és még sokan mások
képek a gyözelemröl >>>

Posledná úprava Štvrtok, 23 September 2021 12:20
 
XXI. TUSK Memoriál
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

Szeptember 11.-én már 21.alkalommal rendeztük mega z évi megemlékezésünket a már hagymánynak számító „Memoriálunkat“. A helyzethez képest elég szép számban összejöttünk.

A megemlékezési szombat délután Fülöp Laszló nyitotta meg egy pár felidézö gondolattal volt focitársainkról. Majd városi képviselönönk Jégh Izabella méltatta összefogásunkat és kitartásunkat minden féle idöben és helyzetben.

A megnyitó beszédek után kétszer 30 erces focira került sor a TUSK fehér és piros csapatai közt. A sport után ebédre és frissítöre voltak meghívva a jelenlévö TUSK-osok, barátok, családtagok.

Foci:

Piros csapat – Fehér csapat 5:1 (4:1)

Gólok: Fülöp Péter 3x, Kudlicska Simon, Nemec Rudolf ill.: Kudlicska Róbert

Pirosak: Fülöp László – Henyig maroš, Nemec Rudolf, Linka Jenö – Kudlicska Simon – Fülöp Péter
cserék: Mónosi Tibor, Prikler Péter

Fehérek: Ferencz Árpád – Mészáros Róbert, Kudlicska Róbert, Kovács Ladislav – Duránszky Robert – id. Csöllei Attila
cseréltek: Madács Gabriel, Szelepcsényi Štefan

Posledná úprava Piatok, 24 September 2021 04:31
Čítať celý článok...
 
VIII. Feketenyéki kupa
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

   Július 31.-én, pontosan 10 évvel a feketenyéki tornagyözelmünk évfordulóján ismét meghivást kaptunk Csady Zsuzsa polgármesterasszonytól egy kellemes szombat délutáni bulira. A buli egyik programpontja a kispályás torna, ami lényegében a mi föprogramunk volt.

   Mint rendes Püspökiek, most is késtünk, ezért az elsö elödöntö már javában zajlott mikor a feketenyéki focipályára érkeztünk. Köszöntöttük a polgármesterasszonyt és Erzsinket, aztán az öltözöbe vonultunk. Eközben az elsö meccs A hazai öregfiúk és a galántai rendörök között véget is ért. A döntöbe a hazai öregek jutottak. Nekünk elenfélül a hazai tüzojtók jutottak. Szoros mérközésen Kudli és Atika góljaival bejutottunk a döntöbe.

   A harmadik helyet büntetök után a rendörök szerezték meg.
A döntö izgalmas párharcot hozott. A hazaiak gyors gólokkal már 2:0-ra vezettek, ám csapatunk megemberelte magát és Stefi 3 góljával megfordítottuk az eredményt.

   Úgy, ahogy 10 évvel ezelött, most is diadalmaskodni tudtunk. Köszönjük Ozsvald Erzsébetnek és Csady Zsuzsának a vendéglátást.

Posledná úprava Piatok, 24 September 2021 04:31
Čítať celý článok...