logotype
img1
img2
img3
img4
img5
img6

Vítame Vás na našom webe :: Üdvözöljük honlapunkon :: Willkommen auf unserer Webseite :: Welcome to our site :: TEMETŐ UTCAI SPORT KLUB

Kellemes ünnepeket 2020
Aktuality

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a TUSK Pozsonypüspöki futbalcsapat.
Veselé Vianoce a šťastný nový rok praje futbalové mužsto TUSK Podunajské Biskupice.

Posledná úprava Streda, 23 December 2020 17:55
 
TUSK Memoriál 2020
Turnaje, Poháre, Memoriály, Zápasy

     Idén, ebben a kaotikus idöszakban is sikerült megemlékezni volt csapattársainkról Rajna Tiborról és Foglszinger Zoltánról és május helyett szeptember 5.-én rendeztük mag az évente szokásos emlék-focit és szombatot.
     A vírusra és az erre vonatkozó kormányrendeleteknek megfelelöen most zártkörü mintegy 50 fös baráti és családi körrel emlékeztünk, kizárólag meghívott vendégekkel.
     A Memoriálra elfogadta meghívásunkat Pék Zoltán Pozsonypüspöki polgármestere és Ožvald Erzsébet Pozsony megye alelnöke is.
    Fülöp László megnyitója után a polgármester és az alelnökasszony is mondott pár buzdító és köszönö szót, majd a futbalmérközésre került sor. A pályán a TUSK polgári társaság játékosai piros illetve fehér csapatra oszlottak, és kétszer 30 perces meccs után az 5:5-ös döntetlennel tértek jól megérdemelt fdissítöjükhöz.
    A csapat a meghívottakat ebédel és frissítövel, valamint a nöi sereg által készített sós és édes finomságokkal vendégelte meg.
    A kivételes helyzet ellenére jól szórakoztunk.

   Tento rok, trošku oneskorene 5.septembra sme organizovali tradičný TUSK Memoriál. Vzhľadom na situáciu vo svete aj na Slovensku sme to urobili len v úzkom kruhu, ako uzavretú spločnosť, no medzi pozvanými sme mohli nájsť Podpredsedníčku BSK Alžbetu Ožvaldovú a starostu Podunajských Biskupíc Zoltána Péka.
   Memoriál sme pripomenuli tradične futbalom, obedom a občerstvením. Ďakujem za pomoc a účasť každému.

"a meccs":
Piros TUSK - Fehér TUSK   5:5 (4:2)

gólok: Szász Péter 2x, Prikler Péter, Nemec Rudolf, Kovács ladislav illetve: Szelepcsényi Štefan 2x, Ferencz András, Kudlicska Róbert, Szász Róbert id.

Piros TUSK: Ferencz Árpád - Mester Szilveszter, Mészáros Róbert - Szász Péter, Nemec Rudolf - Csöllei Attila id.
cserék: Kovács Ladislav, Prikler Péter, Mónosi Tibor

Fehér TUSK: Fülöp László - Kudlicska Róbert, Madács Gabriel - ferencz András, Danis László - Szelepcsényi Štefan
cserék: Fülöp Péter, Fülöp Kristian, Szász Róbert id.

vezette: Csöllei Attila ifj.

A szervezök (Arpi, Meszo) köszönik a segítséget a szervezésben Atinak és Oszinak. A hordó sört Pistának. A bort Gabonak. A csapolást Karának. Az ebéd felszolgásáért nagy köszönet Briginek, Trudinak, Klárinak, Móninak, Lilinek. Valamint köszönet nötársadalomnak, akik a finomságokat készítették.Posledná úprava Pondelok, 07 September 2020 09:54
 
Karácsonyi vacsor 2019
Aktuality
Rögtön jön ...
Posledná úprava Nedeľa, 22 December 2019 17:00